HPE Edgeline
integrerer OT med IT

– også helt ude i hjørnet af produktionsnetværket

Det er i yderkanterne af netværk og produktion, værditilvæksten begynder


Virksomheder i alle brancher kender problemstillingen. IT er skabt til ”humane miljøer” og fungerer bedst med i støvtætte, klimatiserede miljøer med stabil strømforsyning. Sådan er virkeligheden sjældent skruet sammen der, hvor der produceres, udvindes, bygges og overvåges. Derude på kanten af netværket, hvor OT (Operational Technology) og IoT (Internet of Things) har deres hjemmebaner. Det er her, HPE Edgeline teknologien får tingene til at spille sammen og integrerer OT og IoT med IT for at sikre, at alle data kan få liv i forretningsøjemed.

HPE Edgeline EL300 Converged Edge System


En Rugged server der – i modsætning til alm. IT-bokse - kan håndtere et ukontrollerbart miljø med svingende temperaturer og støv som findes mange steder i kanten af vores IT infrastruktur.

Med HPE Edgeline skabes der er mulighed for at forbinde IT miljøet med OT gennem den connectivity der kendes fra industrienhederne.

Udover en masse standard porte er der også Serial RS232 port og flere muligheder for yderligere link modules:

HPE EL300 OT Link Modules

2xRS232/422/485 Card

1GbE 4-port TSN Card

1x8 GPIO Card

2xCAN Bus A/B/FD Card

Download artikel og læs mere om de helt nye integrationsmuligheder mellem IT på den ene side og IoT og OT på den anden side. Brug den til diskussion med kunder eller din egne marketing aktiviteter.

Kontakt mig for at høre mere om perspektiverne for din forretning med HPE Edgeline

© 2021 Datafacility. All rights reserved